Blog Image

Corona en ondernemen: denk vooruit

Corona en ondernemen: fuseren of nietOndernemen in corona-tijden. Wat te doen…

Het zijn roerige tijden. KendR merkt dat de corona-crisis voor veel ondernemers aanleiding is om zich wat breder te oriënteren in hun branche. Daaronder vallen bijvoorbeeld reorganisaties en overnames, toetredingen tot maatschappen, pensioen-perspectieven, en financiële planning. Daarbij wordt van de adviseur vaak een breed inzicht in en kennis verwacht op diverse gebieden.
Overweegt u ook dergelijke stappen met uw onderneming? Wij zetten graag het veelzijdige spectrum van onze dienstverlening voor u op een rijtje, zodat u weet waarvoor u bij ons terecht kunt.

Administraties/dashboards/prognoses

Full-service administraties, inclusief jaarrekeningen en dashboards met de meest professionele software. Uw eigen inspanning wordt zoveel mogelijk beperkt en uw administratie is desgewenst altijd up-to-date. We leveren ook uitgebreide financiële rapporten met begrotingen en prognoses.Financiële planning voor ondernemers

Reorganisaties en overnames, toetredingen tot maatschappen, pensioen-perspectieven, financiële planning

KendR maakt o.a. (financiële) praktijk-analyses en goodwill-berekeningen en begeleidt daarnaast alle onderhandelingen over associatie of overname. Met een degelijke financiële planning anticiperen we met u op toekomstige scenario’s.

Advisering en contracten

KendR verzorgt en beoordeelt voor ondernemers de meest voorkomende contracten. Onze ervaren fiscalisten adviseren u op fiscaal en financieel gebied.

Financiering

Ook praktijkfinanciering met betrekking tot overnames, onroerend goed etc. is bij KendR in goede handen. We hebben een vast aantal partners met via we razendsnel kunnen schakelen zodat het gewenste financieringsvoorstel al snel op tafel ligt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Ook in corona-tijden staan wij klaar voor ondernemers.

Corona en ondernemen: denk vooruit

0 comments on Corona en ondernemen: denk vooruit