inzicht

INZICHT

ALTIJD EN OVERAL professionele online DASHBOARDS
met financiële én operationele gegevens
VOORDELEN EXACT ONLINE

in uw cijfers

efficiency MEER STUURINFORMATIE = MEER INZICHT = MEER EFFICIENCY

Wat is een financieel dashboard?

Een financieel dashboard is het nieuwe ondernemen en boekhouden. U krijgt directe online toegang tot de actuele en vergelijkende cijfers van uw onderneming. Denk aan omzet, debiteurenstand, kostenposten, periode- en jaarcijfers. Met de modernste technieken genereren wij visuele, analytische rapportages die aansluiten op úw informatiebehoefte.

Waarom een financieel dashboard?

Uw boekhouding is een bron van stuurinformatie. Waar een ondernemer vroeger nog moest wachten op kwartaal- of jaarrapportages van de accountant, hebt u met een dashboard wanneer en waar u maar wilt direct inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Waarom een halfjaar wachten als u beter direct kunt anticiperen en bijsturen?

Voordelen financieel dashboard

Geen papieren boekhouding meer nodig, alle documenten worden opgeslagen en bewaard in uw digitale dossier. U kunt inkomende en uitgaande facturen meteen doorsturen naar het boekhoudpakket en met de automatische bankkoppeling worden al uw zakelijke bankmutaties rechtstreeks geïmporteerd. Zo hebt u altijd uw financiële administratie bij de hand.

Welk dashboard?

KendR werkt met Exact Online, een volledig geautomatiseerd, voordelig online pakket dat inzicht en overzicht biedt. Met het dashboard van Exact Online hebt u altijd de juiste informatie beschikbaar om resultaten te meten, trends te signaleren, risico’s te beoordelen en beslissingen te nemen. Lees meer over Exact Online.