Wat is een financieel dashboard?

Een financieel dashboard is het nieuwe ondernemen en boekhouden. U krijgt directe online toegang tot de actuele en vergelijkende cijfers van uw onderneming. Denk aan omzet, debiteurenstand, kostenposten, periode- en jaarcijfers. Met de modernste technieken genereren wij visuele, analytische rapportages die aansluiten op úw informatiebehoefte.

Portfolio

Waarom een financieel dashboard?

Uw boekhouding is een bron van stuurinformatie. Waar een ondernemer vroeger nog moest wachten op kwartaal- of jaarrapportages van de accountant, hebt u met een dashboard wanneer en waar u maar wilt direct inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Waarom een halfjaar wachten als u beter direct kunt anticiperen en bijsturen?

Voordelen financieel dashboard

Geen papieren boekhouding meer nodig, alle documenten worden opgeslagen en bewaard in uw digitale dossier. U kunt inkomende en uitgaande facturen meteen doorsturen naar het boekhoudpakket en met de automatische bankkoppeling worden al uw zakelijke bankmutaties rechtstreeks geïmporteerd. Zo hebt u altijd uw financiële administratie bij de hand.

Bekijk hier demo’s van een financieel dashboard.

Portfolio

Welk dashboard?

KENDR werkt als Exact gecertificeerd accountant met Exact Online, een volledig geautomatiseerd, voordelig online pakket dat inzicht en overzicht biedt. Klanten die meer willen, bieden wij Visionplanner, een uitgebreider pakket met meer opties, waarin ook operationale cijfers verwerkt kunnen worden. Met een kpi-dashboard hebt u altijd de juiste informatie beschikbaar om resultaten te meten, trends te signaleren, risico’s te beoordelen en beslissingen te nemen. Lees meer over Exact Online en over Visionplanner.