Wie is KENDR

KENDR is een pragmatische accountantsorganisatie waar betrouwbaarheid, aanspreekbaarheid en meerwaarde voor de klant voorop staan. Onze passie ligt in het ondersteunen van mkb-ondernemers. Wij werken volledig digitaal en gebruiken efficiënte geautomatiseerde werkprocessen die de basis vormen voor onze advisering. Zo nemen wij onze relaties het werk uit handen, zodat zij kunnen focussen en sturen op actuele cijfers. Bij KENDR staat een team van zelfstandige enthousiaste professionals voor u klaar, die we continu ondersteunen met scholing en begeleiding.

Mr. Mark Keijzer

Mark is een zeer ervaren fiscalist. Na zijn dubbele studie Fiscaal en Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij ruime werkervaring opgedaan bij onder meer EY. Vanaf 1998 vestigde hij zich als zelfstandig belastingadviseur, om in 2000 verder te gaan in een maatschap die is uitgegroeid tot wat vandaag KENDR is.

Naast fiscaliteit streeft Mark altijd naar optimale stroomlijning en digitalisering van de administratieve organisatie: de onmisbare basis voor actuele managementinformatie en daarmee voor optimale strategie en advisering voor ondernemers.

Connect met Mark op LinkedIn om op de hoogte te blijven van actualiteiten en nieuws uit de branche.

Drs. Yvette de Bake AA

Yvette is afgestudeerd als accountant in 2001 en heeft haar doctoraal Bedrijfseconomie behaald in 2004. Zij heeft ruime werk- en managementervaring opgedaan bij o.a. Siemens Nederland als business analist, en als vestigingsdirecteur van Flynth Accountants en Adviseurs in Almere.

Bij KENDR ziet ze het als haar missie om ondernemers te motiveren en te ondersteunen in het waarmaken van hun ambities. Ondernemers zijn voor haar geen klanten maar business partners. Realisatie van wederzijdse ambities in partnership is haar doel en dagelijkse inspiratie.

Connect met Yvette op LinkedIn om op de hoogte te blijven van actualiteiten en nieuws uit de branche.

Waarom KENDR

  • deskundig & betrouwbaar
  • aanspreekbaar
  • geavanceerde software
  • volledig digitaal
  • persoonlijk contact
  • specialist in MKB

Lees ook waarom andere ondernemers gekozen hebben voor KENDR.

Wij delen graag onze vakkennis online. Wilt u altijd op de hoogte zijn van nieuws en actualiteiten, en wat dit fiscaal voor u betekent? Volg dan onze bedrijfspagina.