Online boekhouden

zo simpel kan het zijn

FACTUREN EN BONNEN

U mailt uw verkoop- en inkoopfacturen naar ons, of u uploadt direct in de app door een foto te maken. Het is ook mogelijk rechtstreeks te factureren vanuit Exact Online Boekhouden, via een factuurmodule voor een beperkt bedrag per maand. De facturen staan onmiddellijk in de administratie, waar ze door ons verder worden verwerkt.

BOEKHOUDKOPPELING

Met een directe bankkoppeling worden alle mutaties op uw zakelijke bankrekening dagelijks via een beveiligde verbinding (PGP- encrypted) naar de administratie gestuurd. Dat kan o.a. bij de Rabobank, ING en ABN AMRO. Wij zorgen voor de correcte verwerking van uw mutaties.

KPI-DASHBOARD

Een KPI-dashboard biedt de moderne ondernemer talloze voordelen. KENDR werkt met het geïntegreerde en geautomatiseerde dashboard van Exact Online, waarmee u direct online inzicht hebt in o.a. uw omzet, kosten, vergelijkende cijfers en liquiditeit.

8 voordelen van online boekhouden

1. Sneller

Geen handwerk meer, facturen en bankbestanden softwarematig verwerkt.

2. Stuurinformatie

U ziet in één oogopslag hoe uw bedrijf ervoor staat, alle gewenste rapportages meteen in beeld. Niet meer wachten op de kwartaalrapporten van uw “analoge accountant”.

3. Goedkoper

Digitale verwerking van gegevens bespaart tijd, ruimte en dus geld.

4. Toegankelijk

Waar u ook bent en wanneer u wilt: altijd toegang tot de cijfers. Bent u bij een klant, bij de bank of op reis? U kunt altijd even iets checken.

5. Overzichtelijker

Niet meer zoeken in archieven. Een oude factuur vindt u meteen.

6. Veiliger

U kunt niets meer kwijtraken bij bijvoorbeeld brand of diefstal, alles staat goed beveiligd in de cloud. KendR maakt gebruik van sterke encryptie en backup servers.

7. Scheelt ruimte

Weg met al die stapels ordners, geen fysiek archief meer nodig.

8. Minder fouten

Bij handmatige verwerking is een foutje snel gemaakt. Boekhoudsoftware kan automatisch gegevens herkennen en opslaan, geen typefouten meer.

WIJ KRIJGEN VAN U

Uw facturen en uw bankmutaties komen rechtstreeks in de administratie, waar wij ze verder verwerken. U hoeft geen papieren boekhouding meer te bewaren.

Portfolio

U KRIJGT VAN ONS

Uw eigen financiële cockpit via de (mobiele) app geeft u realtime inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer over onze management dashboards.

Portfolio